Известен пилот-каскадьор загина, след като лешояд разби предното стъкло на

...
Известен пилот-каскадьор загина, след като лешояд разби предното стъкло на
Коментари Харесай

Пилот шампион-каскадьор загина при катастрофа във въздуха, след като лешояд разби предното стъкло на пилотската кабина

Известен пилот-каскадьор почина, откакто лешояд разруши предното стъкло на пилотската му кабина при отблъскващ конфликт във въздуха.

Оливие Масурел, 42-годишен испано-френски жител, беше погубен през вчерашния ден, до момента в който се връщаше на летище в Мадрид, Испания след присъединяване в авиошоу в Сан Хавиер. Овъглените остатъци от самолета по-късно бяха споделени от пожарникари, откакто той се възпламени в пламъци, до момента в който се разруши.

Говорител от районния държавен координационен център за реагиране при изключителни обстановки удостовери случая, като съобщи: „ Пожарникари от Алкасар де Сан Хуан реагира на случай с лек аероплан през вчерашния ден, единственият жител, почина, когато самолетът се възпламени при удара до пътя CM-3012. изказване: „ Сърцето ни е разрушено от новината за съдбовния случай, претърпял Оливие Масурел, акробатичен водач, който взе участие във въздушния фестивал. Лешояд се блъсна в кабината му и той почина. Инцидентът е станал след края на фестивала няколко минути преди той да се върне към местон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР