Известен наш политолог изрази мнение какво ще очакваме от изборите

...
Известен наш политолог изрази мнение какво ще очакваме от изборите
Коментари Харесай

Политолог направи прогноза за изборите, която вещае обрат и заговори за...

Известен наш политолог изрази мнение какво ще чакаме от изборите на 4 април. Димитър Ганев обаче направи и смела прогноза, която, в случай че се сбъдне, ще нажежи до край атмосферата в политическия живот.

Не мисля, че датите имат значение, има фиксация в тази дата, не виждам сериозна разлика. Аргумент може да е единствено пандемичната конюнктура, която не може да се предвижда сигурно ", това сподели в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " по Димитър Ганев, политолог.

"На тези избори може да чакаме по-ниска изборна интензивност. Това също се вижда и в Европа ", предвижда той.

"Всички партии бягат от въпроса с кого биха се коалирали след изборите. Трябват най-малко три партии за коалиция с ГЕРБ, в случай че не стане огромна коалиция ГЕРБ и Българска социалистическа партия, която е малко евентуална ", безапелационен бе политологът.

Според него такава коалиция ще бъде доста мъчно да се сътвори.

"Не би трябвало да изключваме нови предварителни избори, не дружно с президентските, а през лятото. А Бойко Борисов ще продължи да бъде министър-председател. Но това ще бъде конституционна и политическа рецесия ", съобщи още гостът.

"Никой от политическите играчи преди изборите няма ясна визия с кого ще се коалира. Разговори ще има след оповестяването на резултатите ", добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР