Известен майстор на коли преди минути е самокатастрофирал на бул.

...
Известен майстор на коли преди минути е самокатастрофирал на бул.
Коментари Харесай

От последните минути! Пиян майстор на автомобили се размаза на възлов булевард във Враца /снимки/

Известен занаятчия на коли преди минути е самокатастрофирал на бул. „ Васил Кънчов “ във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Тежкият пътен случай е станал в региона на картинг пистата. 25-годишният мъж е изгубил надзор над лек автомобил „ Сузуки “ с врачанска регистрация и се е размазал в оградата край шосето. На този стадий не е ясно дали първо е отнесъл махленски дирек и по-късно е последвал удар в оградата, само че провалите по колата са съществени. Като по знамение водачът е оживял и незабавно избягал от мястото на злополуката.
Полицията обаче е работила стремително, разкрила беглеца и го върнала при смачканата кола. Първоначално той се опитал да каже, че по време на злополуката жена му е карала колата, само че тази версия бързо е била отхвърлена от опитните ченгета.
Пробата с дрегер сподели за какво младият мъж е побързал да напусне мястото на злополуката. Проверката откри, че той е седнал зад кормилото с 1.74 промила алкохол в издишания въздух. Очаква се пияният водач да бъде арестуван до 24 часа в районното, след което ще бъде предаден на прокуратурата.
Пътуващите в посока изхода на града по този маршрут би трябвало да бъдат деликатни, защото дясната лента на булеварда е блокирана от полицейските коли и смачкания автомобил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР