Известен футболист с красива половинка. Това изречение със сигурност звучи

...
Известен футболист с красива половинка. Това изречение със сигурност звучи
Коментари Харесай

Опасен чар: Синеоката половинка на футболиста Серхио Рамос

Известен футболист с красива половинка. Това изречение сигурно звучи повече от тривиално. Общоприето е, че до най-популярните и печеливши спортисти стоят изумителни хубавици, които са възприемани като най-големите бижута измежду множеството им титли.

Запознайте се с една футболна половинка с рисков сексапил – Пилар Рубио . 40-годишната брюнетка с магични сини очи е дамата до испанския национал Серхио Рамос.
 Пилар Рубио Gettyimages
Двамата са измежду най-известните влюбени двойки в света на футбола. Заедно са от 2012 година и имат трима сина – Серхио, Марко и Алехандро.
 Серхио Рамос и половинката му Пилар. БГНЕС-->
Горещата испанка е известна в страната си публицист и ефирен водещ , а по света е известна като една от най-чаровните футболни половинки.
 Пилар Рубио Gettyimages
Пилар е с осем години по стара от мъжа до себе си , само че признава, че той я направил по-отговорна, дарявайки я с трима сина. Той ме укроти, в този момент съм по-зряла, признава в изявленията красивата брюнетка.
 Пилар Рубио Gettyimages
Журналистката е споделяла, че при започване на връзката им никой не е вярвал, че ще просъществува дълго, тъй като двамата са били прекомерно разнообразни . Двойката обаче потвърждава, че противоположностите се притеглят и през днешния ден се радват на щастлива обич.
 Пилар Рубио Gettyimages
Преди да роди третия си наследник, Пилар Рубио съобщи, че възнамерява фамилията им да продължи да се усилва , намеквайки, че желаят още деца.

Вижте още красиви футболни половинки:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР