Известен френски фитнес модел е починал в резултат на експлодирал

...
Известен френски фитнес модел е починал в резултат на експлодирал
Коментари Харесай

Зла участ: Уред за бита сметана експлодира и погуби известен фитнес модел

Известен френски фитнес модел е умрял вследствие на експлодирал апарат за разтрошаване на сметана. Смъртта на Ребека Бюрже (Rebecca Burger) бе оповестена посредством Фейсбук от нейното семейство. Причината за съдбовния край е разказана като „ домакински инцидент”, оповестява BBC, представено от профит.бг.

 The 33-year-old`s family shared a photograph of the device which killed her after her death 

Предупреждение против дефектните уреди за разтрошаване на сметана е поместено на нейната Instagram страница с текст посочващ, че приспособлението „ екслодира и удари Ребека в гърдите, причинявайки нейната смърт”.

Френските медии оповестиха, че Бюрже е починала от сърдечен арест вследствие на случая макар напъните на медиците да я спасят.
Популярният фитнес модел е добре пoзнат във Франция с към 55 хиляди фена във Фейсбук и 154 хиляди почитатели в Instagram.

Семейството на Бюрже предизвестява посредством Instagram потребителите да не употребяват по този начин наречените диспенсъри за сметана, защото има десетки хиляди дефектни уреди, към момента намиращи се на пазара.

Разпръсквачките на бита сметана работят посредством инжектиране на газ в железен резервоар, който основава високо налягане в уреда. Една от френските потребителски организации предизвестява потребителите от години за дефектни съединители в капсулите с газ, което води до детонация под високо налягане.

Контузиите вследствие на изстрелването със висока скорост на капсулата с газ са най-различни. От счупени зъби до голям брой фрактури, като има и случай на загуба на едното око, показват от списание 60 Millions. Според изданието обаче новите диспенсъри, създадени след 2015 година са безвредни.

През 2013 година един от потърпевшите вследствие на експлодирал апарат за разтрошаване на сметана споделя пред радиото на RTL, че вследствие на случая е осъмнал с 6 счупени ребра и счупена гръдна кост. В болничното заведение тогава били споделили на потърпевшия, че в случай че ударът е бил в зоната на сърцето, случаят е можел да бъде съдбовен.

Броят на случаите накара управляващите във Франция да издадат предизвестие по отношение на рисковия апарат, акцентирайки, че те започват от 2010 година и могат да се случат всеки един миг, без значение дали диспенсърът е употребен дълго през годините или е чисто нов.

В резултат на всичко това производителят на уреда започва евакуиране на диспенсъри от пазара. Година по-късно обаче едвам 25 хиляди уреда са върнати от общо 160 хиляди продадени диспенсъра, написа Le Parisien.

 Rebecca Burger, 33, died in France this week from a heart attack after an exploding whipped cream dispenser hit her in the chest 

 Rebecca had amassed an international following of more than 200,000 with her posts about health and fitness  Rebecca had amassed an international following of more than 200,000 with her posts about health and fitness
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР