Известен фитнес инструктор от Мездра залови измамник, който се представял

Известен фитнес инструктор от Мездра залови измамник, който се представял ...

Известен фитнес инструктор от Мездра залови измамник, представял се за него в нета /видео/.

Известен фитнес инструктор от Мездра залови измамник, който се представял за него в социалните мрежи, научи агенция BulNews.
Потърпевшият Мартин Михайлов има спортен клуб в Мездра и е известен в целия Северозапад със заниманието си. Преди известно време фитнес инструкторът изненадващо разбрал от близки и познати, че са получили от него лични съобщения в социалната мрежа, в които пишело неприлични неща. 
Мускулестият мъжага останал потресен от чутото и веднага започнал да разследва какво всъщност става с профила му и кой може да го е хакнал. Оказало се обаче, че всъщност не акаунтът му е разбит, а е направен нов с неговото име. 
След още известно време станало ясно, че слаботелесен младеж е свалил няколко от снимките от профила на Марто и направил фалшив профил. От него той разпращал неприлични покани за интимни ласки на жени. 
Не след дълго фитнес инструкторът заловил измамника го накарал да си признае какво е сторил. Той заснел откровенията на мошеника на видео, в което се извинява на всички, които е засегнал от името на Марто. 
Вижте клипчето, което доказва подлата схема срещу фитнес инструктора:  
 

Източник: bulnews.bg