Известен фитнес инструктор от Мездра залови измамник, който се представял

...
Известен фитнес инструктор от Мездра залови измамник, който се представял
Коментари Харесай

Известен фитнес инструктор от Мездра залови измамник, представял се за него в нета /видео/

Известен фитнес инструктор от Мездра залови лъжец, който се представял за него в обществените мрежи, научи организация BulNews.
Потърпевшият Мартин Михайлов има състезателен клуб в Мездра и е прочут в целия Северозапад със заниманието си. Преди известно време фитнес инструкторът изненадващо схванал от близки и познати, че са получили от него персонални известия в обществената мрежа, в които пишело неприлични неща.
Мускулестият юначага останал покъртен от чутото и незабавно почнал да проверява какво в действителност става с профила му и кой може да го е хакнал. Оказало се обаче, че в действителност не акаунтът му е разрушен, а е изработен нов с неговото име.
След още известно време станало ясно, че хилав юноша е свалил няколко от фотосите от профила на Марто и направил подправен профил. От него той разпращал неприлични предложения за интимни милувки на дами.
Не след дълго фитнес инструкторът заловил измамника го предиздвикал да си признае какво е сторил. Той снимал откровенията на мошеника на видео, в което се извинява на всички, които е засегнал от името на Марто.
Вижте клипчето, което потвърждава подлата скица против фитнес инструктора:
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР