Известен факт: когато парите ви не работят, инфлацията ги изяжда.

...
Известен факт: когато парите ви не работят, инфлацията ги изяжда.
Коментари Харесай

Най-добрите опции за инвестиране за начинаещи

Известен факт: когато парите ви не работят, инфлацията ги изяжда. Повечето сполучливи финансисти и бизнесмени непрекъснато влагат парите си, с помощта на което освен резервират, само че и усилват капитала си.

Има няколко съществени насоки в вложението, само че не всички от тях са подобаващи за начинаещи вложители. Нека разгледаме някои от тях.
Банков депозит. Малки лихви, които постоянно не могат да покрият инфлацията. Цветни метали. Това е много добър вид, само че в доста страни има специфични акцизи за цветни метали и вътрешни цени, изцяло „ изяждащи “ облагата. Ценни бумаги. За минимална облага са нужни профилирани познания и огромни средства. Освен това, има риск цената на скъпите бумаги да падне ненадейно. Бизнес. Откриването на личен бизнес е високорисков развой, изискващ съществени вложения и положителни знания в сферата. Недвижими парцели. Изисква огромни вложения за дълги интервали от време. Валутният пазар Форекс. Най-изгодния вид за начинаещи заради опцията за бързо евакуиране на облагите и лесните за разбирани правила на вложение. Важно е вярно да се избере брокерът.
Нека по-подробно разгледаме вложението в Форекс

Много е значимо да се избере добър брокер. Нечестните брокери могат да бъдат разпознати по следните признаци:

1. Изтегляне на средства. Изучете отзивите за брокера и репутацията му, преди да му доверите да работи с парите ви. Добросъвестните брокери ви разрешават свободно да управлявате вложенията си и са подготвени когато и да е да ви разрешат да изтеглите парите.

2. Наличие на годна лицензия за брокерска активност.

3. Обърнете внимание на софтуера, употребен от брокера. Съвременните стратегии разрешават бързо да се организират търговски интервенции и разбор на пазара, което спомага за увеличението на облагата на клиента. Остарелият програмен продукт, обаче, не е толкоз ефикасен.

4. Проучете позицията на брокера в самостоятелни ранглисти и икономическите му индикатори. Не се предлага работата с нови компании, за които съвсем не може да се откри информация.

Ако спазвате тези правила, ще осигурите оптималната сигурност на средствата си на борсата.

Печалба

Няма избрани индикатори за облага. Тя зависи най-много от тактиката ви и умеенето да реагирате бързо на измененията в курсовете на валутите.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР