Известен факт е, че слънчевите лъчи, под които с удоволствие

...
Известен факт е, че слънчевите лъчи, под които с удоволствие
Коментари Харесай

Слънцето ускорява стареенето на кожата, масло и екстракт от маслина я спасяват

Известен факт е, че слънчевите лъчи, под които на драго сърце добиваме загар през лятото, имат и един не толкоз прелестен резултат - те форсират стареенето на кожата. Тя се дехидратира, губи блясъка и стегнатия си тип, появяват се дребни фини бръчици.

Появява се потребността от специфична грижа и тук на помощ идват маслото и екстракта от листа на маслина.


Маслото от маслина е едно от най- античните средства за опазване на хубостта на кожата. Високото наличие на витамин Е го прави ефикасно средство за битка със свободните радикали и преждевременното стареене на кожата.

Богато е на мононенаситени мастни киселини, които работят хидратиращо, омекотяват и усъвършенстват еластичността на кожата. Помага за възобновяване на кожата след прекалено излагане на слънчева светлина, замърсявания, цигарен пушек и други нездравословни фактори.

Екстрактът от листата на маслина е богат на антиоксиданти и защищава кожата от свободните радикали, както и от ултравиолетовите лъчи. Иноваторите на REFAN съчетават неговите козметични свойства с тези на маслото от маслина и по този метод основават козметичната серия „ Olive “.

Тя включва артикули с хидратиращ, подмладяваш и регенериращ резултат, които подтикват възобновяване на кожата и защищават от нездравословното влияние на околната среда.

Мицеларната вода Olive е безпощадна към замърсяванията и толерантна към кожата. Дневен, нощен и околоочен крем Olive обезпечават цялостна и непрекъсната грижа за лицето, а шампоанът и спреят за коса от серията възстановяват блясъка и жизнеността на косъма.

Грижата за кожата в банята се добавя от душ гел и сапун Olive, подобаващи за всеки вид кожа и изключително за сензитивна и елементарно дразнима. Кремът за тяло завърши нежната грижа за кожата и трансформира серия „ Olive " на REFAN в скъп съдружник против нейното стареене.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР