Известен анализатор в областта на криптовалутите посочи алткойн с огромен

...
Известен анализатор в областта на криптовалутите посочи алткойн с огромен
Коментари Харесай

Този алткойн има сериозен потенциал за следващия бичи пазар според анализатор

Известен анализатор в региона на криптовалутите уточни алткойн с голям капацитет да надмине своите съперници през идващия пазарен цикъл.

Гай Търнър, водещият на “ “, неотдавна показа прозренията си във видео актуализация, акцентирайки Sui (SUI) като мощен съперник на Aptos (APT) и че алткойнът би могъл да се отличи по време на идния бичи пазар.

Макар че Търнър изпрази позитивна дълготрайна вероятност за SUI, той също по този начин призна вероятността от забележителен напън за продажба от отблокирането на токени, планувано сред ноември тази година и май 2025 година

Очаква се тези етапи на отключване да доведат до забележителна продажбена интензивност заради първичните продажни цени на токените от $0.03 за токен за Andreessen Horowitz и $0.10 за токен за други компании за рисков капитал в региона на криптовалутите .

Освен това вложителите на дребно, които са взели участие в продажбите на SUI токени на известни платформи като KuCoin, OKX и Bybit, също могат да допринесат за продажбения напън, откакто са придобили токените на сравними цени.

Въпреки че се радва на забележителен интерес, цената на SUI остава относително ниска.

Търнър изясни това със стартирането на плана по време на мечи пазар и допуска, че идното използване на крипто регламенти за вложителите на дребно в Хонконг, започващо на 1 юни, може да провокира скок на цените.

Търнър счита, че фокусът на SUI върху азиатския пазар може да способства в допълнение за повишаването му.

Понастоящем SUI се търгува на цена от $1.22, което отразява покачване от над 5% през последните 24 часа. Важно е обаче да се означи, че историческото показване на цената на SUI е едва, което евентуално се дължи на въвеждането му по време на меча пазарна фаза.

Въпреки това при удобни пазарни условия и регулаторни промени в Хонконг SUI може да означи забележителен растеж на цената си.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР