Извергът с макетното ножче, задържан за престъплението си срещу 18-годишното

...
Извергът с макетното ножче, задържан за престъплението си срещу 18-годишното
Коментари Харесай

Ортакът на изверга с ножчето - също арестуван, заплашвал наред!

Извергът с макетното ножче, арестуван за закононарушението си против 18-годишното момиче едвам през днешния ден сутринта след повдигането на ново обвиняване, си е разрешил да плаши посредством свои ортаци и дамата, дала публичност на зверството, осъществено преди месец в Стара Загора. 

Дамата сподели пред Българска национална телевизия закани, получени в месинджъра й от оня, който през вчерашния ден управлението на " Мини Марица-Изток " АД уволни откакто разгласи, че заставал зад дейностите на приятеля си по нискочелие и съидейник по празноглавие Георги. 



" Съобразявай се какво пишеш за него напред-назад. За да не видиш едно бяло бмв да кара зад теб скоро ", гласи единствено едно от известията до нея. 

Тя се е обадила незабавно на старозагорския полицейски началник, след което е била разпитана от следовател и криминалисти. Образувано е било и досъдебно произвеждане. 

" Провериха и него в обществените мрежи. Беше задържан в Раднево, иззеха му телефона и таблета ", прецизира тя. И признава, че се опасява за себе си и фамилията си. 

" Той сподели, че профилът му бил хакнат... ", прибавя тя. И пита риторично - би трябвало ли да се усеща отговорна за това, че е близка до фамилията на накълцаното момиче и че е дала публичност на случая. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР