Извергът от Казанлък Стоян Владев, изнасилвал дъщеря в продължение на

...
Извергът от Казанлък Стоян Владев, изнасилвал дъщеря в продължение на
Коментари Харесай

Бащата, изнасилвал 13-годишна си дъщеря в Казанлък, получи тежко обвинение

Извергът от Казанлък Стоян Владев, изнасилвал щерка в продължение на няколко години, е арестуван за период от 72 часа. Предстои в съда да бъде импортирано искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него, оповестяват от прокуратурата.

Под управлението на Районна прокуратура-Казанлък е повдигнато обвиняване по отношение на С.В., на 40 година, за закононарушение по член 151 ал.2 т.1 предл.ІІ-ро, вр. ал.1 от Наказателния кодекс, за това, че в интервала от месец май 2016 година до месец февруари 2019 година в с.Д., обл. Стара Загора, в изискванията на продължавано закононарушение се е съвкупявал с лице, ненавършило 14-годишна възраст – 13-годишно момиче, посредством потребление на състояние на контрол, доколкото осъщественото не съставлява закононарушение по член 152 от Наказателен кодекс – закононарушение по член 151 ал.2 т.1 предл.ІІ-ро, вр. ал.1 от Наказателния кодекс.

До сегашния стадий на следствието са разпитани очевидци, в това число и е извършен разпит на потърпевшата свидетелка пред арбитър, събрани са писмени доказателства, назначени са две сложни психолого-психиатрични експертизи, с обект на проучване обвинения и потърпевшото момиче. Продължават дейните дейности по събиране на доказателства.

Предстоят разпити на очевидци разполагащи с информация, касаеща осъществяване на действието, назначение и правене на здравна експертиза и събиране на писмени доказателства. Срокът за следствие е двумесечен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР