Извеждам ГЕРБ от НДК в петък - нямам повече време

...
Извеждам ГЕРБ от НДК в петък - нямам повече време
Коментари Харесай

Минеков категоричен: Извеждам ГЕРБ от НДК този петък!

Извеждам ГЕРБ от НДК в петък - нямам повече време за губене! Това съобщи пред Веселин Дремджиев служебният министър на културата Велислав Минеков. Продължаваме със същите старания, уточни още той.

Има един доста забавен термин - назовава се " отпаднала нужда ". Има доста смешно пояснение, с което се споделя, че щом НДК ги дава чартърен, значи са ви непотребни. Представете си вие да отдавате чартърен апартамент и някой да пристигна да ви го вземе. Партия ГЕРБ също е с отпаднала нужда, разяснява Минеков.

Припомняме, че през вчерашния ден беше затворена редакцията на в. " Труд " със съдействието на униформени чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Няма какво да се крие по този въпрос. Министерството на културата няма контракт с в. Труд. Как Труд се е появил там? Там е имало преотдаване - тогава става дума за доста тежко нарушаване на контракта. Минало е през двама министри. Никой не е обърнал внимание. Може би е доста прелестно някой да те хвали. Абсурд е да съм палач на словото. Тук не става дума за словото, а за едни 230 хиляди лв. обвързване, сподели Минеков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР