Изведнъж пред него се появил мъж, който отговарял на описанието

...
Изведнъж пред него се появил мъж, който отговарял на описанието
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Откриха Серийния Убиец Стоян Зайков - Чане! Отказа Да Се Предаде, Същинска Кървава Баня! Той Е Бил

Изведнъж пред него се появил мъж, който отговарял на описанието на Зайков. Според описа на младежа пред негови другари той се опитал да подгони някогашния пандизчия, а кучето също хукнало след него. Песът съумял да настигне беглеца и даже да го захапе, само че мъжът съумял да се отскубне и да изчезне в близката гора. До момента от полицията нито отхвърлят, нито удостоверяват тази информация.

Следите на Зайков са били надушени от полицейско куче в една вила край Долна Баня, където имало следи от щурм. Според притежателите на парцела някой се е къпал в банята и е взел хранителни артикули и три одеяла.

В още няколко вили също са видяни следи от непознато наличие, като в множеството е влизано през прозорците. Една пък е отворена с ключ, който бил прикрит в пристройка. Полицията подозира, че някогашният пандизчия Чане, търсен към този момент 19 дни за убийствата на някогашната му другарка и неговия комшия и братовчед, е знаел къде стои ключът.

Вечерта в понеделник жена от Костенец също е подала сигнал, че е забелязала недоверчив мъж, който съгласно нея е бил търсеният Зайков.

" Явно той продължава да се крие някъде в региона на Костенец, който познава доста добре ", разясняват участници в следствието.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР