„Извървели сме един дълъг път до въвеждането на еврото. Хората

...
„Извървели сме един дълъг път до въвеждането на еврото. Хората
Коментари Харесай

Дацов: Извървели сме дълъг път до въвеждането на еврото

„ Извървели сме един дълъг път до въвеждането на еврото. Хората просто няма нищо да усетят “, сподели финансистът Любомир Дацов пред бТВ.

„ Има задоволително информация какво би трябвало да създадем. Ясно е, че би трябвало да бъдат направени поредност от промени. Този проект е обикновено да се одобри задоволително рано, с цел да окаже точния период и механизъм “, сподели още Дацов.

По думите му в проекта, който би трябвало да се изпрати в Министерски съвет за утвърждение е написан съответен механизъм, по който ще стане обмяната на левовете за евро.

Според Дацов елементарните хора ще схванат за промяната от лев на евро „ от петък за понеделник “, с цел да се избегне далавера.

„ Комуникационната тактика също би трябвало да бъде подготвена. Хората да са подготвени и да знаят какво би трябвало да създадат “, сподели още Дацов.

„ Еврото допуска по-бързо икономическо развиване. Това значи, че единствено по себе си, при равни други условия, това основава опция за по-добра интеграция и търговия “, сподели още Дацов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР