Извършителят на терористичния акт в Ню Йорк трябва да получи

...
Извършителят на терористичния акт в Ню Йорк трябва да получи
Коментари Харесай

Тръмп поиска смъртна присъда за атентатора от Ню Йорк

Извършителят на терористичния акт в Ню Йорк би трябвало да получи смъртна присъда, съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Туитър. " Терористът от Ню Йорк беше благополучен, когато изиска да закачи знаме на " Ислямска страна " в болничната си стая. Той умъртви 8 души, тежко рани 12. ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ СМЪРТНА ПРИСЪДА! ", гласи обява от профила на президента в обществената мрежа Туитър от нощес.

На причинителя му бяха повдигнати обвинявания за оказване на поддръжка на " Ислямска страна " и за причиняване на гибелта на пешеходци.

29-годишният Сайфуло Хабибуваевич Саипов, роден в Узбекистан, прегази с нает пикап тълпата следобяд на 31 октомври, на празника Хелоуин. Загинаха 8 души, ранени са 12. Нападателят е ранен и арестуван. Той се яви в съда на инвалидна количка. Заседанието беше отсрочено поради проблеми с превода на съветски език.

Властите разпитаха различен узбекистанец по отношение на нападението, заяви CNN. Той беше вероятен обвинен като съизвършител на причинителя, само че беше освободен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР