Извършителят на нападението срещу синагога и турска закусвалня в германския

...
Извършителят на нападението срещу синагога и турска закусвалня в германския
Коментари Харесай

Извършителят на нападението в Хале записал действията си на видео, излъчвано на живо в интернет

Извършителят на нападението против синагога и турска сладкарница в немския град Хале, при което бяха убити двама души, записал дейностите си на видео, излъчено онлайн в интернет в продължение на 35 минути, оповестиха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Видеото било предавано през платформата на "Амазон " за видеоигри Туич /Twitch/ и било забелязано от петима души, само че по-късно негов запис бил гледан от близо 2200 души в продължение на половин час, преди да бъде отстранен.

Според Туич акаунтът, от който бил излъчено видеото, бил основан преди към два месеца. "Ние действахме допустимо най-бързо, с цел да изтеглим това наличие и ще блокираме всички сметки, които споделят фрагменти от този непоносим акт ", съобщи представителят на Туич.

Мъжът, направил нападението в Хале, е 27-годишен немец с крайнодесни убеждения, който е арестуван, оповестяват източници от силите за сигурност. Първоначално полицията заяви за няколко нападатели, само че вътрешният министър Хорст Зеехофер съобщи, че антисемитският атентат бил осъществен от един човек.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР