Извършителите са неизвестни, но Петков вече е предал на полицията

...
Извършителите са неизвестни, но Петков вече е предал на полицията
Коментари Харесай

Последна Информация! Нов Атентат Срещу Знакова Фигура Потресе България! Спортната Кола Е В Пламъци, Вижте Видео От Сега! Той Е

Извършителите са незнайни, само че Петков към този момент е предал на полицията имена на хипотетичните поръчители и е почнало следствие.

Видеото, което самичък е снимал, предизвика отвращение в обществените мрежи.

Младият мъж е компютърен експерт и един от локалните цивилен деятели. В последните години интензивно поддържа митингите за запазването на парк “Бедечка ”, против стрителството в Стара Загора, а в последно време и тези в отбрана на Пирин.

След палежа Петков съобщи, че неведнъж е получавал закани.

„ Подпалвачът е работил извънредно професионално, изрязал е част от предния похлупак и по-късно е налял голямо количество запалителна течност. Предполагам че е следил напълно от близо разгарянето и е липсващ малко преди да дойдат огнеборците. Вече дадох показания в полицията, показах съответни имена на хора, които биха могли да бъдат поръчителите “, разяснява Петков, представен от " Монитор ".

Според него е забъркан общински консултант, с който от много време имали пререкания.

Преди няколко месеца на терасата на жилището на Петков на улица „ Гоце Делчев “ били подхвърлени флайери от контрапротест за парк „ Бедечка “. Той счита, че това е било самобитно предизвестие, че в случай че не спре с екодейността си ще му се случи „ преживелица “.

Почти по-същото време е било потрошено стъкло и огледало на паркиран на същата улица длъжностен автомобил „ Опел Корса “ на „ Зелени Балкани “.

От началото на януари това е втори палеж, преди този момент беше изработен опит да бъде опожарено кафене, благосъстоятелност на също обвързвания с екопротестите в Стара Загора някогашен продуцент на телевизионно предаване Йордан Йорданов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР