Извършителите са две лица, облечени в тъмни дрехи, и се

...
Извършителите са две лица, облечени в тъмни дрехи, и се
Коментари Харесай

МВР: Убийството в София е заради неуредени отношения между замесени в каналджийство

Извършителите са две лица, облечени в тъмни облекла, и се търсят

Убийството в София е осъществено с огнестрелно оръжие.Тежкото престъпно действие е от късните часове нощес. Анализирайки обстоятелствата, досега формираме вътрешно разбиране, че става въпрос за неуредени връзки сред лица, които са намесени в каналджийство – трафик на хора, противозаконни мигранти от Турция до вътрешността на Европа. Това съобщи по време на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, съобщи 24 часа.бг.

Извършителите са две лица, облечени в тъмни облекла. Работим по тяхното търсене, добави той.

Вчера малко след 22 часа в кв. " Красна поляна " бе погубен мъж , регионът през днешния ден остана отцепен. Заедно с жертвата е бил17-годишен юноша Адел Алали, негов другар.

Нападателите са били с медицински маски . По неофициална информация те са към 170 см високи. Те са причакали и разстреляли с над 5 патрона сириеца Мохамад Шейх Алхезбар Исмаил.

Коцев съобщи, че следствието е в начален стадий и през днешния ден е осъществен спомагателен оглед на местопроизшествието.

„ Жертвата и неговият сателит, който е оживял и е незасегнат, са непознати жители със сирийски генезис. Те са кандидатствали за филантропичен статут в страната “, сподели Коцев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР