Извършителите на палежа на личния ми автомобил са прости хора.

...
Извършителите на палежа на личния ми автомобил са прости хора.
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Не съм критик на властта, а на простите хора

”Извършителите на палежа на персоналния ми автомобил са елементарни хора. ” Това съобщи пред Евроком скулпторът и цивилен деятел професор Велислав Минеков. Интелектуалецът, прочут с ясната си гражданска позиция и изострен език, разяснява случилия се в сряда вечерта палеж на неговия автомобил, паркиран персонално до дома му.
" Аз не съм критик на властта, а на простите хора ". Това съобщи пред камерата на Евроком скулпторът и цивилен деятел професор Велислав Минеков. Той загатна още, че против него неведнъж са правени опити да бъде сплашван, само че в никакъв случай до момента не е подавал тъжби в полицията.

Освен това, по негови думи преди години е юридически донос против него, което деяние той дефинира като изключителна безочливост. Минеков изрази откровеното си подозрение, че причинителят на престъпното действие от сряда въобще ще бъде открит.

" Мутренските времена в България не са си отивали ", безапелационен бе скулпторът. Той предложи на имащите отношение по случая институции да не се изричат спекулативно, в случай че не знаят съответни обстоятелства.

Професорът счита, че формалната позиция на Министерство на вътрешните работи, описваща палежа като " инцидентно зародил ", е в най-хубавия случай несериозна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР