Извършителите и на двете убийства, извършени в област Кюстендил, са

...
Извършителите и на двете убийства, извършени в област Кюстендил, са
Коментари Харесай

Младен Маринов: Извършителите и на двете убийства в област Кюстендил са задържани

Извършителите и на двете убийства, осъществени в област Кюстендил, са арестувани. Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов, съобщи Радио „ Фокус “.
По думите му ясни са и претекстовете за закононарушенията. Младен Маринов разяснява, че става дума за битови убийства, свързани с междуличностни връзки. „ Те са подбудени от нарушени междуличностни връзки.
Наистина в един ден две убийства е съществено нещо, само че те нямат съгласуваност по сред си. Хубавото и в двата случая е, че са арестувани причинителите и са ясни претекстовете за тяхното осъществяване “, сподели още министър Маринов.
Припомняме, че Първият случай е от 9 ноември. При него 62-годишен мъж от село Мламолово бе открит мъртъв в дома му. Трупът е открит от другар на мъжът, който е подал сигнал в Полицията.
Тялото е било превозено до болничното заведение в Кюстендил за аутопсия. Работи се по определяне на аргументите за гибелта. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Уведомен е прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил.
Вторият случай е от 10 ноември. По първични данни към 24.20 часа е зародил спор сред двама мъже в кв. „ Герена “ в Кюстендил на възраст 45 и 47 години. 45-годишният е закаран в болница с прободна рана, където екип на незабавния център е открил гибелта му.
По случая е стартирано досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателен кодекс, известен е дежурен прокурор. Задържани са трима души – 47-годишният, който е нанесъл прободната рана, 38-годишна жена и 19-годишен юноша. Изяснява се съпричастността им към случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР