Извършител на тежко криминално престъпление е задържан от служители на

...
Извършител на тежко криминално престъпление е задържан от служители на
Коментари Харесай

29-годишен от Велинград преби майка си и после уби баба си

Извършител на тежко престъпно закононарушение е арестуван от чиновници на РУ-Велинград. Извършеното действие е в частен дом. Сигналът за двойното ликвидиране във Велинград е бил получен тази заран в полицейското ръководство в града. Пристигналият полицейски екип е задържал на място 29-годишен локален гражданин.
Според първичните данни, сред него и майка му зародил спор, който прераснал в скандал. В яростта си синът я нападнал и удрял неведнъж. От побоя тя е получила повърхностни пострадвания. Впоследствие мъжът нахлул и в стаята, където лежала болната му баба - на 71 година Той й нанесъл съдбовните удари, от които дамата е умряла на място.
Задържаният е тестван с техническо средство и пробите за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни. За случилото се неотложно е известен дежурен прокурор от Окръжната прокуратура. Продължават процесуалните дейности по документиране и изясняване на всички условия към тежкото закононарушение в границите на формираното досъдебно произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР