Извършител на кражба на голяма сума пари са установили и

...
Извършител на кражба на голяма сума пари са установили и
Коментари Харесай

Разследват крупни кражби в Дупница! Задигнаха метална каса с 10 000 лв и златни накити, задържаха крадец на близо 11 000 лв

Извършител на кражба на огромна сума пари са открили и задържали през вчерашния ден криминалисти от районно управление (на МВР) Дупница. По данни на заявителя кражбата е осъществена за времето от 10. 00 ч на 17 ноември до 9. 00 ч на 20 ноември, когато е отсъствал от къщата. Предприети са незабавни оперативно-издирвателни дейности от чиновниците незабавно след приемането на сигнала. 26-годишният мъж е арестуван, част от парите са конфискувани от него. По данни на притежателите парите са към 11 000 лв. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, работата продължава под надзора на прокуратурата.

Кражба на железна каса с близо 10 000 лв., златни украшения, преносим компютър и мобилен телефон е декларирана през вчерашния ден в районно управление (на МВР) Дупница посредством тел. 112. По данни на притежателите действието е осъществено за времето от 15. 00 до 16. 25 ч. При осъществения оглед на местопроизшествието е открито, че проникването е осъществено посредством отключване на вратата на жилището. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.

П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР