Извършител на кражба на 3350 лв. от къща в Кюстендил

...
Извършител на кражба на 3350 лв. от къща в Кюстендил
Коментари Харесай

Кюстендилската полиция залови крадец, откраднал 3350 лв от 88-годишна жена

Извършител на кражба на 3350 лева от къща в Кюстендил е арестуван през вчерашния ден от кюстендилски служители на реда. 88-годишната жертва на закононарушението е алармирала полицията. Предприети са незабавни издирвателни дейности, в дома на 52-годишния причинител на кражбата в кв. „ Изток “ е открита сумата от 3 185 лева Извършителят е арестуван за 24 часа в полицейския арест, по случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.
Вчера дупнишки служители на реда са задържали 25-годишен мъж от града, той е направил кражба на 2 рекламни чадъра със стойките от заведение в Дупница.Вчера в районно управление (на МВР) Дупница е подаден сигнал и от дъщерята на 65-годишен мъж от с. Слатино, че е бил жертва на обир, удрян е с бухалка по тялото и главата, настанен е в дупнишк болница с комоцио. Извършителят на грабежа е открит – мъж от селото, лишил е от жертвата 2 лева, по случая е стартирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.
Вчера дупнишки служители на реда по време на извършени профилирани дейности са разкрили и иззели от фирмено складово помещение в града механически принадлежности за произвеждане на тютюневи произведения.
Вчера в районно управление (на МВР) Дупница е деклариран и обир на 350 лева и златни украшения от 64-годишна жена, двама маскирани са проникнали в дома й, удряли са я и са я заплашили с убийсство. По случая е стартирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР