Извършител на измама, представял се за служител на държавна институция,

...
Извършител на измама, представял се за служител на държавна институция,
Коментари Харесай

След акция във Варна: Задържаха мъж, представял се за служител на ДАНС

Извършител на машинация, представял се за чиновник на държавна институция, е арестуван вследствие на извършено неотложно следствие във Варна, оповестиха от полицията.

Преди ден, в отдел „ Криминална полиция “ при ОД на МВР-Варна бил получен сигнал за мъж, който се представял за чиновник на ДАНС и против посочена от него сума предлагал  обезпечаване на работа в институцията или в Европейския парламент.

След неотложно извършена профилирана интервенция на 31 март, криминалистите влезнали в дирите на 53-годишен варненец, осъждан за длъжностно заграбване.

В колата му са открити фалшиви легитимации на чиновник от ДАНС и Европейския парламент, както и голям брой печатни и ръкописни документи, свързани с осъществяваните от него измами.

В хода на следствието, служителите на реда открили и други случаи на осъществени от нарушителя измами на територията на града.

По случая е формиран заявителски материал и работата по събиране на още доказателства продължава. Полицията приканва жители, потърпевши от схемата, неотложно да алармират на органите на реда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР