Извършилият терористичния акт в Страсбург е заявил, че отмъщава за

...
Извършилият терористичния акт в Страсбург е заявил, че отмъщава за
Коментари Харесай

Страшни разкрития на свидетел: Терористът от Страсбург отмъщавал за смъртта на своите ислямски братя, загинали в Сирия

Извършилият терористичния акт в Страсбург е декларирал, че отмъщава за починалите радикални ислямисти в Сирия, заяви френският ТВ канал BFM. Телевизията, представена от Фокус, се базира на показанията на водач на такси, с което се возил обвинения от мястото на терористичното нахлуване до квартал, в който имал желание да се скрие от полицията. 
``
реклама

„ Шофьорът твърди, че Шекат му е сподели, че с разстрелването на хората в центъра на Страсбург той е мъстил за гибелта на своите „ ислямски братя “, починали в Сирия “, цитира ТВ каналът думите на очевидеца.

Във вторник вечерта 29-годишният гражданин на Страсбург откри огън в коледен базар в центъра на града. В резултат от терористичния акт починаха трима души, а още 13 пострадаха. След престрелка с боен патрул, нарушителят е съумял да избяга, немската и френската полиции не престават да го търсят, задействани са стотици служители на реда и жандармеристи и няколко хиляди военни.

По данни на френската полиция, обвиненият Шериф Шекат е съден по 27 каузи за закононарушения във Франция, Германия и Швейцария. Той неведнъж е бил в затвори във Франция и Германия. Както заяви в сряда прокурора на Париж Реми Ейтс, в границите на следствието са арестувани четирима души, измежду които бащата и двамата братя на обвинения. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР