Извършеното убийството е тежко и умишлено според прокуратурата и присъдата

...
Извършеното убийството е тежко и умишлено според прокуратурата и присъдата
Коментари Харесай

Нови Зловещи Разкрития! Вижте На Какви Извращения Е Подлагал Васил Жертвата Си Калина, Преди Да Я Удуши!

Извършеното убийството е тежко и съзнателно съгласно прокуратурата и присъдата за сходно закононарушение е от 10 до 20 години.

Според магистратите има действителна заплаха Василев да извърши ново закононарушение, макар чистото му правосъдно миналои по тази причина той следва да бъде оставен в ареста. В началото на съвещанието по гледище на прокуратурата и юристите на Василев медиите бяха изведени на открито, тъй като в част от свидетелските показания имало прекомерно интимни детайлности от живота на Василев и на жертвата. Бурната връзка на Васил Василев и Калина Симова била придружена с ексцентрични с*ксуални практикти, като някои от тях били оригиналност даже за него, сподели след съвещанието на съда юристът на обвинения Христо Чолаков.

" Той е имал всички пароли до телефоните и компютрите на приятелката си ", изясни още бранителят на Василев. Освен това Васил и Калина били сгодени. Родителите и на двамата даже възнамерявали женитба. Клиентът му продължава да твърди, че нищо не помни от нощта на убийството, само че съгласно прокурор Иван Тасков това е защитна версия. Във съдбовната нощ Васил и Калина са имали сантиментална вечеря. Скарали са се обаче поради за смс, който получава Калина, сочат данни от следствието.

Жертвата поканила Васил да живеят дружно в нейния апартамент, а преди този момент той бил при родителите си. Пил е успокоителни, тъй като имал проблем с краката - работата му като готвач налагала да стои прав. Съдът реши да остави обвинения за убийството в ареста. Преди съвещанието той се разплака, а на юриста си е споделил, че, в случай че в действителност е направил това, ще се покае.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР