Извънземните са сред нас и правителствата знаят за това! Малко

...
Извънземните са сред нас и правителствата знаят за това! Малко
Коментари Харесай

Хакер открадна шокиращи снимки от сървъра на Мъже в черно

Извънземните са измежду нас и държавните управления знаят за това! Малко прочут факт е, че през далечната 1954 година се реализира една историческа среща.На 20 февруари, президентът на Съединени американски щати Айзенхауер е бил на отмора със фамилията си в Палм Спрингс, когато незабавно е отведен във въздушната база Едуардс. Официално той просто липсва за няколко часа, през които е провел среща, която е предначертала бъдещето на човечеството.Американското държавно управление е знаело за съществуването на извънземни през цялото време на 20-ти век, само че тогава за пръв път се откриват така наречен „ дипломатически връзки “ с расата на сивите.


Срещата сред американския президент и извънземните пратеници минава добре, и след няколко месеца се подписва така наречен „ Договор от Гренада “.Договорът разрешава на софтуерно напредналата раса да отвлича хора и да опитва върху тях в подмяна на даването на извънземни технологии. Условието е, че тези хора би трябвало да бъдат връщани в чудесно здраве, без да помнят нищо от случилото се.
Това, което Айзенхауер и неговите съветници не са осъзнали е, че Сивите са лъжци!Те са извънредно зли и нападателно настроени към хората. Този контракт безусловно им отваря вратата да безчинстват на планетата ни.През идващите десетилетия следва същинско цунами от отвличания. Почти всички, които са станали жертва на Сивите си спомнят кошмарните прекарвания. Много от отвлечените не се връщат. Голяма част от тези, които оцеляват са с разрушен вечно живот от трагичната преживелица.Кошмарната истина е, че Сивите са дейни на планетата ни повече от всеки път. Днес те имат пръст в световната политика и бизнес. Някои от тях свободно се отдават на садистичните си пристрастености по отношение на хората. Тайна организация в държавното управление на Съединени американски щати, наречена Мъжете в черно, от десетилетия се пробва да управлява извънземните на планетата ни и в същото време да запушва устите на тези, които могат да разкрият злокобните секрети. Да, хитовата комедия с Уил Смит от близкото минало е основана навръх тази загадка организация, обаче истината е, че тези хора напълно не са толкоз занимателни.Те са тренирани убийци, които са направили редица покушения върху уфолози и някогашни държавни чиновници, които са се разприказвали.Преди време, тайнствен хакер съумява да пробие кибер отбраната на тази организация и да открадне изумителни фотоси на Сиви. Някои от тези фотоси са направени в секретни бази, други са били конфискувани от хора, които инцидентно са запечатали злокобните същества, само че те не е трябвало да видят бял свят!Вижте ги:









































Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР