Извънземните изключват и включват ядрените оръжия на човечеството, за да

...
Извънземните изключват и включват ядрените оръжия на човечеството, за да
Коментари Харесай

Учен: Извънземните изключват ядрените ни оръжия, за да покажат, че те са безполезни срещу тях!

Извънземните изключват и включват нуклеарните оръжия на човечеството, с цел да ни покажат, че те са "безполезни " против тяхната технология, твърди лобист.

Стивън Басет е създател на Групата за проучвания Парадигма, която години наред се пробва да убеди държавното управление на Съединени американски щати да разкрие "истината " за извънземните и НЛО, които той избира да назовава Неидентифицирани въздушни явления в сходство с формалната терминология на Военноморски сили на Съединени американски щати.
Обсъждайки какви претекстове може да движат извънземните, Стивън твърди, че няколко очевидци са видели по какъв начин те управляват нашите нуклеарни оръжия с лекост.

При това той упорства, че дейностите им не би трябвало да бъдат тълкувани като "заплаха ", а в действителност целят да покажат, че извънземните поддържат нуклеарното разоръжаване на човечеството.
Той съобщи следното пред "Дейли Стар ": "Те неведнъж са изключвали нашите нуклеарни оръжия, само че това неприятно ли е? Свидетелите на тези събития, а те са доста, като цяло са на мнение, че това не е опасност, а по-скоро обръщение.

Не става дума за опасност, а че тези оръжия са безполезни. Сякаш те споделят, че тези оръжия сигурно за безполезни против тях. С тях само може всичките да се избием. Те могат доста елементарно да ги изключват, по тази причина ние би трябвало просто да се отървем от тях ".

Това не е първият път, когато се твърди, че извънземните обезвреждат нуклеарни оръжия на хората и показват интерес към военни бази.
Бившият лейтенант от Военновъздушни сили на Съединени американски щати Боб Джейкъб даде през 2008 година шокиращо изявление пред Лари Кинг и Си Ен Ен.

По думите му, по време на тест на ракета лазерен лъч е обезвредил бойната глава. Става дума за Инцидента с НЛО Малстрьом от 1967 година.

По думите му, видеата от случая са били иззети, засекретени и е било неразрешено "някога още веднъж " да се приказва за случилото се.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР