Извънредното правителствено заседание в събота е само част от шоуто.

...
Извънредното правителствено заседание в събота е само част от шоуто.
Коментари Харесай

Румен Петков за извънредното правителствено заседание: Това е само част от шоуто

Извънредното държавно съвещание в събота е единствено част от шоуто. Защото имаше съвещание на Министерски съвет три дни преди този момент и ще има и три дни по-късно. Така ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков разяснява пред медиите изключителното съботно събиране на държавното управление.

„ Нищо не постановяваше това да става тъкмо в събота, с изключение на обезпеченото внимание на медиите и фактът, че министър-председателят ще има опция да се изложи за следващ път. Той споделя, че прави тези стъпка не поради българския жител, не поради българското общество и страна и тяхната нужда от заслужено правосъдие, а поради Венецианската спогодба, поради Европейската комисия “.

Петков разяснява, че министър председателят Борисов е надалеч от България в съзнанието си и вчерашното предложение за основаване на самостоятелен прокурор, който да проверява основния подобен, е доказателство, че министър-председателят не се интересува от справедливостта, а единствено от имиджа си в европейските институции.

„ Борисов самичък сподели, че го прави поради Венецианската и Европейската комисия, тъй като те ни натискали. Щом ни натискат, ето – Дани Кирилов да рапортува, този великан на правната мисъл. Разбираме, че тук става дума за нещо, което някой му е споделил да го направи. Той не може да живее отвън Варшавския контракт или НАТО, за него няма значение. Той не може да живее отвън Съвет за икономическа взаимопомощ или европейската общественост. За Борисов няма значение, просто някой би трябвало да му го каже. Него не го интересува българина, него не го интересува чувството на българина за правдивост и това е извънредно позорящ факт “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР