Извънредното положение вече е зад нас, време е отново да

...
Извънредното положение вече е зад нас, време е отново да
Коментари Харесай

Да влезем във форма заедно: Webcafe търси читател, който да се превърне във вдъхновение

Извънредното състояние към този момент е зад нас, време е още веднъж да влезем във форма!

Не единствено двата месеца у дома, само че и целият стрес, на който бяхме подложени през това време, неизбежно се отразиха върху телата и духа ни. Дойде моментът да създадем нещо по въпроса и ние от Webcafe.bg ви предлагаме да го създадем дружно.

Завръща се самодейността ни Get in Shape, която има за цел да стимулира хората да водят по-активен метод на живот, да заобичат спорта, да се откажат от нездравословните привички и да се снабдят с по-полезни такива.

А тази година желаеме с изключение на известните участници нейно лице да бъде и един от вас - нашите читатели!

В продължение на три месеца ние и сътрудниците ни ще ви оказваме помощ по пътя към позитивната смяна - ще получите скъпи упътвания от персонален фитнес инструктор при безплатните ви тренировки в Next Level Fitness Club, ще разполагате с комфортен състезателен екип от Asics, а за така значимата ви хидратация ще се погрижи DEVIN Минерална.

Ще ви осигурим нужната мотивация, с цел да влезете още веднъж " във форма " - какъвто и смисъл да има за вас този израз, само че също по този начин и да се превърнете в образец за всички останали читатели, че е допустимо да се грижим по-добре за тялото и душeвността си.

А белким нямаме потребност тъкмо от това след всичко, през което преминахме?

Първата стъпка обаче е напълно във вашите ръце и тя е да кандидатствате за присъединяване в самодейността Get in Shape Vol. 2.

За задачата е належащо да ни изпратите вашите имена, възраст и малко видео до 30 секунди, в което допустимо най-ясно заявявате за какво желаете да сте част от това издание на Get in Shape.

Видеото и информацията можете да изпратите на e-mail адреса [email protected] или като известие в страницата на Webcafe.bg във Фейсбук.

Трябва да отбележим, че защото самодейността е основана в столицата, належащо е претендентите да живеят в София.

Избраният четец на Webcafe.bg ще застане до пет известни лица от българския шоубизнес и ще се трансформира в дипломат на самодейността и нейно лице. Заедно можем да покажем на всички, че не е мъчно да отделяш време и грижи за тялото и духа си, да се храниш по-правилно и да си по-отговорен към природата, с което да водиш един по-пълноценен, деен и съразмерен живот.

Заедно можем да бъдем вдъхновението!

Читателите на Webcafe.bg са силата, която дава сили на уеб страницата да съществува и да се развива. Сега желаеме ние да ви дадем нужното, с цел да откриете една по-различна версия на самите себе си и да постигнете неща, които сте считали за невъзможни.

Очакваме вашите видео кандидатури за Get in Shape Vol. 2 до 31 май на пощата [email protected] или в страницата на Webcafe.bg във Фейсбук.

Ние сме подготвени. А вие?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР