Извънредното положение в страната ще се отрази финансово на Лили

...
Извънредното положение в страната ще се отрази финансово на Лили
Коментари Харесай

Заради пандемията - Лили Иванова и Васко Кеца горят с 2 милиона

Извънредното състояние в страната ще се отрази финансово на Лили Иванова и Васил Найденов , разбра HotArena.

Двамата бяха измежду първите, които оповестиха, че анулират концертите си поради епидемията от ковид. Според осведомени около карантината Васко Кеца щял да губи приблизително по към 50 хиляди месечно, защото хонорарът му за едно присъединяване възлиза на 8 бона, а той рядко има под 5-6 концерта в месеца. 

Колежката му Лили ще изгори с още по-крупна сума . Тя към този момент анулира концертите от първия лъч на националното си турне, което трябваше да стартира през април. Певицата е дала различни дати за отпадналите от програмата концерти, само че и те са под въпрос, когато специалистите считат, че коронавирусът ще се завърне с нови сили след предстоящото мъртвило през лятото. 

Ако това се случи, примата ще загуби повече от 1 милион лв., защото билетите за концертите й стартират от 30 и стигат до 80 лв.. Пропуските за грандиозния край в София пък доближават шеметните 200 лв.. Ако и тези концерти отпаднат, Лили ще загуби по 508 хиляди лв. за всеки от двата - колкото е сумата от билетите за всички 5000 места. 

Въпреки това звездата не е обезпокоена от обстановката. " Ако се чудите по какъв начин се оправям - заставам си у дома и се усещам отлично ", сподели Лили, написа Ретро. 

Георги Христов също може да анулира част от националното си турне. То би трябвало да стартира на 28 април в Ямбол, само че в случай че спешната обстановка продължи, може изявите му да отпаднат. За момента артистът твърди почитателите си, че промени в датите няма да има, само че си резервира правото да ги реалокира напред във времето, в случай че се наложи.

Без халтура в Лондон остана и Димитър Рачков. На 23 март той трябваше да забавлява българите в ангийската столица с моноспектакъла си " Забраненото шоу на Рачков ". От него той очакваше доходи от 150 бона, само че поради пандемията шоуто беше анулирано. И не се знае дали ще се състои или парите от билетите ще бъдат върнати на хората. Спектаклите му в България също бяха анулирани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР