Извънредно заседание на Съвета за социално партньорство, председателствано от заместник-

...
Извънредно заседание на Съвета за социално партньорство, председателствано от заместник-
Коментари Харесай

Заместник министър на МВР: Правим всичко възможно, за да отговорим на справедливите искания на служителите

Извънредно съвещание на Съвета за обществено партньорство, управлявано от заместник- министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев, се организира през вчерашния ден в постройката на министерството. Темата за разискване - политиката по приходите в Министерство на вътрешните работи, бе инициирана с писмо на няколко от синдикалните организации в Министерство на вътрешните работи. В съвещанието участваха началникът на политическия кабинет на вътрешния министър Стоян Иванов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров.

Зам.-министър Темелакиев увери представителите на синдикалните организации, че управлението на Министерство на вътрешните работи прави всичко допустимо, с цел да отговори на справедливите упования и претенции на чиновниците за нарастване на приходите. На всеки стадий от създаването на бюджета са прегледани постъпилите оферти.

По време на срещата бе изразено предпочитание за непрекъснат и ефикасен разговор. Заместник-министърът още веднъж удостовери подготвеност за непрекъсната връзка и диалози по всички въпроси, които синдикалните организации слагат и увери, че всяко тяхно предложение, обвързвано с подобряването на работата в структурите ще се преглежда с извънредно внимание, още веднъж за реализиране на по-добра успеваемост.

В този смисъл той разяснява, че упованията към провежданите сега разисквания с шефовете на регионалните дирекции е точно в посока и на структурни оферти, съобразени с особеностите на всеки от районите.

Нямаме разнопосочни ползи, концепцията и желанието е да вървим дружно в осъществяването на главната задача на министерството - отбрана на интереса на жителите, добави и началникът на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи. Той изрази убеденост, че точно с професионален разговор може да се откри нужното равновесие за реализиране на по-добра ефикасност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР