ИЗВЪНРЕДНО! Убиха 30-годишна бизнес дама, България в потрес Шокиращи подробности

...
ИЗВЪНРЕДНО! Убиха 30-годишна бизнес дама, България в потрес Шокиращи подробности
Коментари Харесай

Борисов с първи коментар за убийството на журналистката

ИЗВЪНРЕДНО! Убиха 30-годишна бизнес дама, България в шок Шокиращи детайлности за жестокото ликвидиране на тв водещата Вики Първи версии за жестокото ликвидиране на журналистката от Русе Младен Маринов: В Русе са пратени най-хубавите експерти Бруталното ликвидиране на ТВ водеща потресе Русе (Обзор) Три версии за зверското ликвидиране на журналистката Виктория

Убеден съм, че прокурорите в Русе ще разкрият това ликвидиране. Въпрос на време е това да стане. Това съобщи по време на Националното заседание на Министерство на вътрешните работи министър-председателят Бойко Борисов.

„ Убеден съм, че ще го изкарат. Най-добрите криминалисти сме пратили там. Убеден съм! ”, отсече министър председателят.

„ Сменихме толкоз коли, махаме лимитите и продължаваме да приказваме, че има села, в които приказваме, че полицейското наличие е малко. Мотори, джипове, коли... 68% от парите, които Европа даде за границите, сме ги усвоили, 150 млн. лева повече за заплати
Не може регионалните дирекции да не знаят какво се продава по магазините. Пивоварна след пивоварна, цех след цех – това отива и се осъществя в магазинната мрежа ”, съобщи Борисов.

„ Тези тонове алкохол, които БОП, ДАНС и прокурорите осъществиха, са стигнали до тези магазинчета. Направили ли сте го до момента и в случай че не сте – за какво, „ Икономическа полиция ”. Толкова обикновено ще ги изловите. Явно ще ви е работа и с това да се занимаете. И който не желае да се занимае с това, ще му е време да си отрива ”, закани се министър председателят.

Трябва да се вложат оптимални старания. И би трябвало да се пресече!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР