Извънредно студио, посветено на развръзката след връчването на мандата от

...
Извънредно студио, посветено на развръзката след връчването на мандата от
Коментари Харесай

Извънредно по bTV: НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ - Какво следва след връчването на мандата на ИТН?

Извънредно студио, отдадено на развръзката след връчването на мандата от Президента Радев на „ ИТН “ ще излъчи bTV тази събота с водещ Златимир Йочев. „ НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ - Какво следва? “ ще стартира от 8:00 и ще продължи до 10:00 сутринта, след което програмата на bTV ще предложи най-хубавото от миналия сезон в „ Тази събота и неделя “.

В отговор на засиления публичен интерес към събитията към съставянето на ново държавно управление и макар летните отпуски, редакцията на bTV Новините слага фокус върху дейностите и връзките на парламентарно показаните партии, които ще дефинират бъдещето на България.

Ще има ли нови избори, кой ще бъде идващия министър ръководител на България, към какви цели ще се обединят водачите? Това са единствено част от въпросите, които вълнуват хората и които водещият Златимир Йочев ще зададе на своите посетители. В изключителното студио „ НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ - Какво следва? “ топ анализатори и коментатори ще показват своите прогнози за развръзката и вероятните сюжети пред 46-ия парламент.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР