Извънредно! Стрелба в Страсбург, има убит и ранени Бареков в

...
Извънредно! Стрелба в Страсбург, има убит и ранени Бареков в
Коментари Харесай

Кървава баня в Страсбург! Жертвите нараснаха ВИДЕО

Извънредно! Стрелба в Страсбург, има погубен и ранени Бареков в центъра на терора в Страсбург СНИМКИ

Един човек е бил погубен и шест други са ранени при пукотевица в източния френски град Страсбург, оповестява локалната полиция, представена от BBC. Терористът, разкрил огъня, към момента е на независимост. Френското министерство на вътрешните работи удостовери за " сериозен случай, заплашващ публичната сигурност " в града и прикани жителите да останат по домовете си. Стрелбата е открита покрай коледния пазар в един от централните площади - Клебер. Представители на службите за сигурност са отделили региона, а трамваите са били спрени. Очевидецът Питър Фриц споделя, че е чул стрелбата и е разкрил прострелян човек, който е лежал на мост. Той е опитал да му помогне, само че индивидът е починал.

Според непотвърдена информация трима души са починали, а девет са били ранени. Местният публицист Бруно Пусард написа в Twitter, че е имало дузина изстрела в центъра на града - един или два единични първоначално, а по-късно от автоматизирано оръжие.

Европейският парламент, който има база в Страсбург, е бил затворен, като никой не може да напусне или да влезе в постройката. Британският евродепутат Ричард Корбет сподели, че е в ресторант, а вратите са заключени.

По непотвърдена информация стрелецът е разпознат и е прочут на управляващите, само че претекстовете му към този момент са незнайни. Полицията продължава да го търси. Според други сведения е убит мъж, който е разкрил пукотевица по хората. Свидетели настояват, че са чули изстрели и на други места в града, само че към този момент това не е доказано.

Полицията заяви, че нападателят е разкрил огън по минувачи и е умъртвил един на място.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР