Извънредно! Шок! Бомба! Спрете каквото там правите и четете тука!

...
Извънредно! Шок! Бомба! Спрете каквото там правите и четете тука!
Коментари Харесай

Грета е отвлечено от норвежците българче

Извънредно! Шок! Бомба! Спрете каквото там вършиме и четете тука!
По жицата на най-яката и най-вярната информационна организация по света и у нас… Фейса, дето единствено истини се пишат – пристигна вест: Грета Тунберг е в действителност българче, отвлечено от норвежците и с промит мозък.

Значи, идват норвежците от Швеция преди години и си харесват няколко такива по-русички нашенчета, тъй като, както знаете, в Скандинавските тъпи страни всички са ниски, мургави, черни и изобщо – киселяци грозни… Та, идват норвежците от Швеция и взимат ей това нашенско дете Гергана Руменова Тумбева – бяло, кат слънце, румено, засмено, от ръцете на майка му го откъсват, тъкмо до момента в който с татко му (дето имат премия „ Традиционно православно семейство на годината “) тропат хоро посред равнищата, облечени в носии.

Дошли норвежците, охранявани от джендър крилото на полицията в републиката и си взели „ кръвния налог “ от kleta majka Balgariq.

Такааааа… какво последвало след това? Ваксинират Грета (тука виждате, нали – по какъв начин са ѝ сменили името към този момент и не е Гергана…) и тя незабавно се разболява от синдрома на Аспергер. Ама незабавно, на секундата. После стартират да я облъчват… а, забравих да ви кажа, че са я дали на джендърско семейство канибали, вегани да я отглеждат… и почват да я облъчват и тя става една такава досадна, дето я виждате днеска ква е; и към този момент не помни нищо от майка България, а бяга от учебно заведение и се грижи за планетата, и не слуша „ Пайнер “ джига.

Ето това желаят норвежците за вашите деца, уважаеми приятели и другарки и не е смешка работа, виждате ле!!!!!!!11!1!!1!!1!!!@

Ето това е – отвличат ги, разболяват ги с психически заболявания, заразяват ги с джендър и ги вършат екоактивисти. Докога ще поносим, запитвам аз! Докога!

Аз го измислих, измислих им контра на тея… обаче пà, като помислих, излезе, че имам контра на контрата. Мисля си значи аз: тия норвежци какво харесват? Харесват хубави, здрави, бели, руси, арийчета, засмени деца, умни – да ти сметнат съотношението на солта у киселото зеле, в случай че се наложи, здрави и мощни – да ти придържат, до момента в който изчистиш под пералнята, нали…

Начи къв номер можеме да им извъртиме? Почваме да си обличаме децата в дрипи, цапаме ги, да не ги харесат, ще ги подържиме малко гладни – да изпосталеят по този начин, може да им плеснеме по два, айде – три най-много – шамара, да гледат тъжно; и никой няма да ги хареса.

Обаче пък тия дребните, в случай че вземат, та се изхитрят и звъннат на ония от отбрана на детето? Какво правиме тогава? Идват и отново ги прибират. Не е елементарно. Не е елементарно, споделям ви. Едно време си беше елементарно, родиш го, храниш го, до момента в който стане време да го биеш постоянно, го вземат в казармата, там да го бият други, след това го пратиш в университета, след това се ожени – жена му да го бие у тех си, няма кахъри, няма напън. Сега обаче…

Само един избор остана пред вас, ей… единствено един: да емигрирате. Няма метод, какво да се прави! Целият свят е ваш, самолетните билети – евтини…

***

Дори и Волен, малко преди да предложения Джамбазки на свободен пердах (сà, евентуално доста от вас си споделят: „ Волен да предложения Джамбазки на свободен бой… издишаш тука, това е мнооого тъпа смешка “; единствено че… то не е смешка. Не знам, не знам – както желаете обяснявайте на децата си какво се случва в тая държава… измислете нещо, не ме питайте мене), сподели, че тоя номер на норвежците е доста неприятна работа и би трябвало да се паникьосваме най-малко малко, тъй като има за какво. Само беше срещу частта, дето човек на патриотичната конкуренция от воеводи се оказа забъркан във всяването на суматоха, дето от прокуратурата взеха решение, че е опасност за националната сигурност.

И след това предложения Джамбазки на пердах.



В резултат – президентът на UFC Дана Уайт съобщи, че екипът му договаря с щабовете на двамата претенденти за кмет на София от националистическото дясно у нас, като им предлага събитието да се организира в MGM Arena в Лас Вегас, като, по думите му, се чака и засилен зрителски интерес и рекордни доходи от Pay Per View.



Не е почтено да се подигравате на хората с прочувствени проблеми или психологични разстройства… Също по този начин оставете и Грета на мира!

Понеже явно форматът за предизборни диспути е внезапно изменен, с цел да са в крайник с наклонността – други две участнички в конкуренцията – Мая Манолова и Йорданка Фандъкова – бяха засечени да се приготвят въз основата в Белмекен, всяка с персонален треньор – по бокс, Муай Тай и Бразилско джу джицу, както и бойно самбо. При една от двете беше сниман от папараци Благой Иванов – Багата, но няма да ви кажа в чий лагер, с цел да не въздействам на изборния развой.

***

После Каракачанов сподели, че питал неговия човек Александър Урумов дали правилно той е всял норвежката суматоха, индивидът споделил „ не “, Каракачанов го погледнал строго и отново питал, оня отново споделил: „ не “ и към този момент всички знаем, че е почтен.

Каква подигравка, че единствените хора в страната, на които просто би трябвало да им имаме доверие и против които нямаме никакъв механизъм за действително противопоставяне, в случай че решат да ни изпързалят, са политици, министри, висши и не толкоз висши държавни служители, сътрудници (на Държавна сигурност, Българска комунистическа партия, Комитет за Държавна сигурност (на СССР), МПС, ФИФА, УЕФА), продавачи на документи, вдигачи на кавги, подпалвачи на суматохи. Те са единствените, на които ПРОСТО би трябвало да се доверим, когато ни кажат нещо.

***

Всичко това ме кара да имам вяра, че последните бранители на България ще са доставчиците на интернет. Моментът е назрял. Спирайте сигнала, преди корабът-майка правилно да е пристигнал и да ни прибере всичките.

***

А в този момент един Когнитивен дисонанс:

Прави ми усещане, че огромна част от тези, които са срещу Стратегията за детето, тъй като ще им краде децата, благодарение на страната, са същите тези, които крещят, че желаят Крумови закони.

Така. Я, да помислим малко…

Опасявате се, че страната и институциите няма да са обективни и ДОРИ Пожарна охрана НЕПОТВЪРДЕНИ СИГНАЛИ ЩЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) НАБЕЖДАВАТ, че сте отговорни за принуждение или неглижиране на отговорности и ще ви санкционират.

Но в това време желаете в същата тази страна да се вкарат Крумови закони – с рязане на ръце, изтезания и така нататък, изпълнявани от същите тези институции, на които нямате религия, че няма да ви откраднат децата, поради подправени сигнали и набеждаване. Така ли?

Ами тогава дали – щем, не щем – няма да би трябвало да даваме деца на норвежците, че и на албанците, да ги гледат, тъй като тука няма да остане един здрав, неосакатен възрастен индивид…

Слушайте какво: я, да вземете да си стегнете гайките разхлопани, че сме за смях и на кокошките към този момент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР