Извънредно съвещание ще се проведе днес при премиера Борисов с

...
Извънредно съвещание ще се проведе днес при премиера Борисов с
Коментари Харесай

Извънредно съвещание при Борисов днес за ощетените от фалита на Олимпик

Извънредно заседание ще се организира през днешния ден при премиера Борисов с финансовия министър Владислав Горанов и управлението на Комисията за финансов наздор по проблема с банкрута на кипърското застрахователно сдружение " Олимпик " и ощетените над 200 хиляди българи. 

Ще поставим всички старания да помогнем, до колкото ни разрешава закона, на клиентите на кипърската застрахователна компания, която е в разпродажба, сподели вчера Борисов при посещаване в Стара Загора. Една от концепциите е да се предложи на българските евродепутати да създадат законови оферти в европейското законодателство. „ Така или другояче това би било рисков случай – ние ще им помогнем с адвокати и с каквото можем доколкото разрешава закона. Когато стане нещо, желаеме страната да помогне. Само че страната е на данъкоплатеца и когато кажем, че страната би трябвало да помогне, това значи, че всеки от нас отделяме от налозите си за тази сфера “, добави още Бойко Борисов.

По тематиката за срутва на комерсиалния указател министър председателят Борисов съобщи, че са положени всички старания и системата ще работи изцяло до сряда. „ Виждате има страни, където изборите им пробиха с хакерски атаки. Тук за всяко нещо се подвига голяма врява. Да, не е прелестно, само че пък всички работят интензивно, с цел да обезопасим системата “, сподели още министър-председателят.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР