ИЗВЪНРЕДНО! Прокуратурата подхвана Пловдив 2019 Парите за Пловдив 2019 се

...
ИЗВЪНРЕДНО! Прокуратурата подхвана Пловдив 2019 Парите за Пловдив 2019 се
Коментари Харесай

Крият парите от частните спонсори на Пловдив 2019

ИЗВЪНРЕДНО! Прокуратурата подхвана Пловдив 2019 Парите за Пловдив 2019 се топят, обекти няма Откриването на Пловдив 2019 - 3,2 млн. с Данък добавена стойност
Според контракта, с който Пловдив пое семейството на ЕСК, общинската фондация трябваше да добави в бюджета на самодейността 10 млн. лв. от частни спонсори. До момента обаче не е известно какъв брой от тези пари са обезпечени и от кои компании. От фондацията отбиват сходни въпроси с обяснението, че информацията е поверителна и е предмет на комерсиална загадка, което е в прорез с публичния темперамент на сдружението и записаните в учредителния акт на " Пловдив 2019 " цели. На уеб страницата в графата „ спонсори ” са записани няколко компании - пивоварната „ Каменица ”, хотелският комплекс „ Холидей Ин ” и рекламната организация „ Кривицки и Ко ”. Липсва каквато и да е било информация за параметри, дълготрайност, размер на спонсорството и надлежно - задължения, които Отечествен фронт " Пловдив 2019 ” поема към спонсорите си.

В годишния отчет за активността на фондацията за 2017 година е записано, че през 2018-а следва сключване на контракти с Кривицки за външна реклама на национално равнище, както и контракти с Holiday Inn, Вила Юстина, „ Димитър Маджаров ”, " Витрол Медия " ЕООД. В ход са били договаряния с редица други компании, измежду които EVN, Vivacom, Мастъркард, Кауфланд, Post Bank, Кока-Кола. Няма никаква информация все още дали и по какъв начин тези компании вземат участие, популяризират или спонсорират самодейността и общинската фондация, която провежда ЕСК в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР