Извънредно! Откриха обесен известен бизнесмен Късно снощи петричко бе потресено

...
Извънредно! Откриха обесен известен бизнесмен Късно снощи петричко бе потресено
Коментари Харесай

Горещи разкрития за бизнесмена, който бе намерен обесен

Извънредно! Откриха обесен прочут предприемач

Късно нощес петричко бе потресено от новината за гибелта на крупния предприемач Георги Динков. Припомняме, че той бе открит мъртъв в индустриалната база на една от компаниите си в град Кочериново.

54-годишният мъж бе открит обесен през вчерашния ден към 20 часа. Районът бе отцепен от криминалисти от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил. Обстоятелствата към нещастието към момента се обясняват. Не е ясно за какво предприемачът е протегнал ръка на живота си.

Междувременно се разбра, че Динков е роден в петричкото село Марино поле. Завършва Строителния колеж в Благоевград и Московския инженерно-строителен институт. След казармата стартира работа като механически началник в " Стройрайон ". През 1973-1991 година минава цялата йерархична стълбица от асистент механически началник до шеф на окръжното тогава дружество " Хидрострой ".

Заедно със съдружника си строят ВЕЦ-ове и фотоволтаични централи, а единият от тримата му сина - Рашко Динков, е общински консултант в Благоевград, предава Blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР