Извънредно лоша новина стресна Бъкингамския дворец. Случилото се със съпруга

...
Извънредно лоша новина стресна Бъкингамския дворец. Случилото се със съпруга
Коментари Харесай

Извънредно от Острова! Тежко меле със съпруга на Елизабет II

Извънредно неприятна вест стресна Бъкингамския замък. Случилото се със брачна половинка на кралица Елизабет II потресе всички членове на английското кралско семейство.

Медиите на Острова оповестиха, че 97-годишният принц Филип е претърпял тежка злополука, написа Блиц. Колата му – Range Rover се е преобърнала на пътя, който бил наоколо до парцела на кралицата в Сандрингъм. Херцогът на Единбург, който е карал по това време, не е бил тежко ранен в неприятния конфликт, станал на А419 в Бабингли, Норфолк, само че колата му се катурнала на една страна.

Принц Филип карал Rover-а и излизал от алеята на А149, когато се е случил случаят. Очевидците обявиха, че са помогнали на херцога да излезе от транспортното средство.

" Той е бил в схващане, само че доста шокиран и разтресен от случилото се “, сподели кралският сътрудник на Би Би Си Николас Витчел. Двама души, които са били в другата кола, са откарани в болница, само че с леки пострадвания.

Принц Филип също е в лечебно заведение, само че единствено за обикновен обзор, а медиите на Острова оповестиха, че кралица Елизабет II е при брачна половинка й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР