ИЗВЪНРЕДНО! Кола се разцепи в катастрофа до SPS СНИМКИ БМВ-то

...
ИЗВЪНРЕДНО! Кола се разцепи в катастрофа до SPS СНИМКИ БМВ-то
Коментари Харесай

Чудо! Без жертви в БМВ-то камикадзе до SPS СНИМKИ

ИЗВЪНРЕДНО! Кола се разцепи в злополука до SPS СНИМКИ

БМВ-то камикадзе, което се разцепи надве при зверската злополука до SPS, е летяло с близо 150 километра в час, оповестиха пред Марица.бг очевидци на удара. Въпреки жестокия конфликт пасажерите в бавареца са оживели по знамение.

„ Водачът на БМВ-то самичък слезе от останалата на половина кола. Пожарникарите разрязаха тенекиите, с цел да извадят пасажера до него, а кола за спешна помощ го откара към болничното заведение. Той също не беше съществено потърпевш “, твърди участвал на избавителната акция.

Според данните на полицията злополуката е станала към 9,50 ч.. БМВ-то блъснало КИА, след това се качило наа тротоара, блъснало се поредно в дърво и дирек и се разцепило. Предницата и задницата на автомобила са изхвърчали на двайсетина метра една от друга. Разпръснатите елементи от разпадналата се кола са нанесли провали на още три автомобила, спрени на свободната повърхност до кръговото. Засегнатите коли да два опела и дачия.

На място един по един идват притежателите на паркираните край мястото на злополуката коли. То обаче е отцепено от полицията и някои ще би трябвало да почакат много, с цел да си вземат возилата. Други пък към момента не са разбрали, че колите им са потърпевши.

Все още няма информация от Спешното какво е положението на откарания с кола за спешна помощ сателит на лидера.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР