Извънредно! Ето какво каза танцьорката Габриела в съда 21-годишната Габриела

...
Извънредно! Ето какво каза танцьорката Габриела в съда 21-годишната Габриела
Коментари Харесай

20 хиляди лева парична гаранция за тарана Габриела

Извънредно! Ето какво сподели танцьорката Габриела в съда

21-годишната Габриела Медарова, която е упрекната за причияването на тежка злополука с 11 автомобила в Оазис 4, се е пробвала да натопи майка си за случилото се. Тази информация стана ясна от прокуратурата по време на разглеждането на настояването за задържане под стража.

Това е декларирала самата обвинена пред полицейски чиновници, които са я разпитвали. Впоследстие майка й отхвърля да е карала автомобила макар че щерка й я е карала да лъжесвидетелсва.

От прокуратурата изнесоха още любопитни факт от ношта на ПТП-то. Обвиняемата сама е признала, че е пила водка като е била почерпена на работното си място. Тя е хваната с 1.38 промила в кръвта.  Впоследствие обаче се пробвала да внуши на чиновниците на реда, че е пушила марихуана след злополуката - изказване, опровергано от служителя на реда, който не е усетил характерната миризма на канабис.

Изготвената автооценъчна ескпертиза сочи, че нанесените по колите вреди са на стойност близо 40 хиляди лв.. 

Самата Габриела беше докарана в правосъдната зала от цялостен куп служители на реда. Беше без грим, непрекъснато гледаше в земята и се разплака. Според държавното обвиняване са налица 3-те кумулативни предпоставки за искане на най-тежката мярка, а точно задържане под стража - обвиняване за закононарушение, за което се придвижда отнемане от независимост, има обосновано съмнение, че обвиненият е направил закононарушението и има действителна заплаха да се укрие или да извършипи ново такова

Съдът дефинира парична гаранция в размен 20 хиляди лв., която да бъде импортирана в 10-дневен период.

Снимка: Стоян Илиев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР