Извънредният и пълномощен посланик на Република Полша у нас -

...
Извънредният и пълномощен посланик на Република Полша у нас -
Коментари Харесай

Посланик Кшищоф Крайевски каза довиждане на Аксаково в края на дипломатическия си мандат у нас

Извънредният и пълномощен дипломат на Република Полша у нас - Негово Превъзходителство Кшищов Крайевски, посети Аксаково, броени дни преди формалното привършване на дипломатическия си мандат в България.

В деня на българската самостоятелност - 22 септември, Негово Превъзходителство, който на 31 вгуст 2015 година бе разгласен за почетен жител на Аксаково, се срещна с кмета на община Аксаково инж. Атанас Стоилов и с управлението на локалния парламент. Крайевски и Стоилов си припомниха началото на партньорството, което датира от началото на новия век - 2000 година, когато Н.П. беше консул на Република Полша във Варна.

В резултат на другарството и партньорството сред управлението на община Аксаково и дипломата Община Аксаково има осъществени сполучливи планове, както и настоящ и ефикасен контракт за побратимяване и съдействие със Западноваршавската област и работи по планове в обществената сфера и сферата на административния продан с полските си сътрудници.

МИГ Аксаково-Девня също започва взаимен план с общини от Запазноваршавската област, чиито представители се чака да бъдат на работна среща в Аксаково преди началото на лято 2019 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР