Извънредните мерки заради коронавируса не спряха сватбите в София. Само

...
Извънредните мерки заради коронавируса не спряха сватбите в София. Само
Коментари Харесай

Сватба по време на извънредно положение: 8 двойки си казаха да в София, целувайки се през маски

Извънредните ограничения поради ковид не стопираха сватбите в София. Само през днешния ден 8 двойки си споделиха " да " в столицата, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

В изискванията на COVID-19 Надежда и Атанас Узунови започнаха фамилния си живот с целувка през маски - по този начин, както повеляват не традициите, а ограниченията за сигурност.

Атанас Узунов: Бяхме си нарекли днешната дата и взехме решение да не отлагаме това събитие, просто както се стекоха събитията. Вярвам, че ще преодолеем всичко дружно.

Празненството обаче е отсрочено за лятото.

Надежда Узунова: Прибираме се и това ще бъде - това е действителното, тъй като въпреки всичко се съобразяваме с изискванията сега.

Свидетели на заветното " да " станаха трима души - кумовете и фотографът. Това изискват ограниченията за сигурност.

София Андонова - Столичен ритуален дом: Толстой е споделил: " Има ли обич човечеството ще го бъде ". Любовта се вижда и зад маската - светят им очетата. Нищо по-различно няма.

Обичайте себе си и хората към вас и живейте в естетика - това е рецепта против всички заболявания, поучава сексологът доцент Румен Бостанджиев.

" Ако в живота ни участва обич, в случай че ние сме вписани по един хубав, съразмерен метод, даже да попадне вирусът в нашия организъм, той няма да развие болестта ", споделя той.

Ще има ли бейби взрив след 9 месеца - по Коледа и Нова година - сексологът е песимистичен.

Доц. доктор Румен Бостанджиев: Решенията на двойките да имат деца е много по-сложен развой и няма по какъв начин да предположим, че насилствената изолираност автоматизирано ще докара до основаване на повече деца, само че могат да се родят доста нови хрумвания.

Според доцент Бостанджиев е здравословно да си подсещаме, че " животът продължава ". А за двойките избрали тъкмо в този момент да чуят Менделсон е вярата, че последното горчиво нещо за тях е в чашите, а целувката постоянно е сладка - въпреки и през маска.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Pete
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР