Извънредни мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса разпореди със

...
Извънредни мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса разпореди със
Коментари Харесай

Областният управител на Плевен разпореди извънредни мерки заради коронавируса

Извънредни ограничения за ограничение на разпространяването на ковид разпореди със своя заповед от тази заран плевенският регионален шеф Мирослав Петров. До второ разпореждане в района се преустановяват образователните занятия и извънкласните занимания в учебните заведения, университетите и другите обучителни институции. Затварят се детските ясли и градини. Спират се детските и женските съвещания, профилактичните прегледи, профилактичните имунизации, приемът и провеждането на планова оперативна активност и свижданията във всички лечебни заведения. Преустановяват се всички всеобщи мероприятия.
Областният шеф разпорежда още на кметовете на общини и на органите на Министерство на вътрешните работи да оказват цялостно подпомагане, като основат организация за реализирането на надзор при осъществяване на разпоредените ограничения по заповедите на Министъра на опазването на здравето. Органите на Министерство на вътрешните работи и Търговско дружество „ Национална сигурност “ да употребяват своите сили против спекулата и възникването на далавера.
Изпълнението на заповедта се разпорежда на Регионалната здравна ревизия в Плевен, ръководителите на лечебни заведения, кметовете на общини и на шефовете на ОД Министерство на вътрешните работи и РД Народно събрание.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР