Извънредни мерки в ромската квартал Кармен на Казанлък.За да не

...
Извънредни мерки в ромската квартал Кармен на Казанлък.За да не
Коментари Харесай

Извънредни мерки в ромската квартал "Кармен" на Казанлък

Извънредни ограничения в ромската квартал " Кармен " на Казанлък.

За да не позволен болест с ковид, локалната власт реши влизането и излизането в махалата да става единствено през една улица – „ Чаталджа “. Всички други входове се затварят.
Хиляди под обсада: Квартали на Нова Загора, Сливен и Казанлък с пропускателен режим В две от общините ограниченията са безсрочни
„ Кварталът има доста входове и изходи. Затова главната мярка, която е превантивна, е да оставим единствено един, а останалите да бъдат затворени. По този метод полицията ще може да извършва ограниченията по-строго “, изясни Галина Стоянова, кмет на Казанлък.

Хората от квартала ценят това, което се прави и знаят, че е краткотрайна мярка. Там ще тръгнат и посредници дружно с автомобил и уредба, които ще изясняват на хората какви са наложителните условия за предотвратяване от ковид.

Коронавирусът и България Мария Габриел: Първите проби на ваксина против ковид евентуално ще са през юни Първи случай на инфектиран с ковид в Бургас Атанас Мангъров: Маските и ръкавиците не правят никаква работа Дезинфекцират завода в Димитровград с препарати, които не дават отговор на условията Два хипотетични случая на ковид в Елин Пелин Трета жертва на ковид у нас Нови 11 случая на COVID-19 у нас от през вчерашния ден, броят на инфектираните към този момент е 92 Добрият образец: Млад аптекар от Созопол непринудено се изолира от съпругата и дъщеричката си Хиляди под обсада: Квартали на Нова Загора, Сливен и Казанлък с пропускателен режим Първи ден на карантина в Банско: Български туристи са блокирани в града (ОБЗОР) Нови нарушавания на карантината през последното денонощие Ивайло Пенчев: Ако и други купят апарати за изкуствено дишане, няма да има оставени без помощ Започнаха да транспортират проведено туристите от Банско към летището Още 45 души са под карантина в Ловешка област Нарушения на наложителната карантина в Бургас и Бяла Черква Въвежда се пропускателен режим в сливенския кв. " Надежда " поради COVID-19   bTV със особено обзорно предаване, отдадено на рецесията COVID-19 Президентът: Не желаеме един ден гладът да победи страха Ожесточени диспути в Народно събрание върху Закона за изключителното състояние Кампания на „ Хелп Карма “: Заедно против COVID-19
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР