Извънредната ситуация в държавата и призивите да си останем вкъщи

...
Извънредната ситуация в държавата и призивите да си останем вкъщи
Коментари Харесай

Самоизолация - Ден и нощ! Как любимците от риалити сериала се справят с извънредното положение?

Извънредната обстановка в страната и апелите да си останем у дома хванаха доста от нас неподготвени. Въпреки това сме длъжни да предпазим себе си, околните си и то просто, до момента в който си седим у дома.

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е споделила пророчицата за ковид?

Редица известни лица от България и света към този момент го направиха и дадоха персонален образец за това. Сред тях са и обичаните ни риалити звезди от " София Ден и Нощ ". Уверете се!

Виж още: Коледа - Ден и нощ: Как посрещнаха празника обичаните ни артисти от сериала?

Кристиан Кирилов

Бързо минава времето, когато имаш домашни любимци, че и подпора. " Ако не е неотложно, направете и вие като мен и избягвайте излизанията, както виждате, ситуацията с разпространяването на Корона вируса не е за подценяване ", написа той. Във видео пък се възмущава от обстоятелството, че доста българи ще изгубят работата или най-малко прихода си по време на изключителното състояние, а страната не е взела под въпрос казуса.

Виж още: С деца в изолираност! Как се оправят Преслава, Теа Минкова, Антония Петрова и други известни майки?

Калина Кузманова

Русокосата хубавица тренира в домашни условия и съблюдава рекомендациите на спешния щаб. Под друга фотография пък се майтапи, че отива на разходка... на балкона.

Виж още: Евгения Джаферович с тотално видоизменение - смъква 2,5 литра мазнини с интервенция

Адриан Зурков

Мускулестият треньор избяга посред природата и прикани хората да останат мощни и положителни в тези груби времена. И предлага да не изоставяме тренировките, тъй като можем да се изненадаме какъв брой доста може да създадем със лично тегло.

Виж още: ТЕСТ: Пазарувай като за самоизолация и разбери какъв човек си в действителност!

Бояна Генова

На хубавицата пък ѝ е хем тъжно, хем се радва. И тя моли всички да си седим у дома и дори си сложи цел - ще пренареди нещата въщи, ще си запише фантазиите, ще тренира, ще чете...„

Димитър Илков

Риалити звездата има забележителен релеф и в обстановката на самоизолация предлага домашни тренировки, които всеки може да види в неговия профил.

Виж още: Тити Папазов прочувствен - негов непосредствен е с ковид! Още спортисти позитивни с заболяването

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР