Извънредна ситуация в Къщата и пореден цирк около пошлостта в

...
Извънредна ситуация в Къщата и пореден цирк около пошлостта в
Коментари Харесай

Благо Георгиев полудя от ревност

Извънредна обстановка в Къщата и следващ цирк към пошлостта в предаването. Бившият футболен национал Благой Георгиев е почнал да троши из Къщата, откакто ръгбистът Борислав непосредствено попита Златка дали са правили секс.

Блондинката обаче, вместо да стои до ексфутболиста се тормози за имиджа си и хукна да пита " Брадъра " в изповедалнята какво са разбрали тъкмо феновете и дали се знае, че тя в действителност признала, че е имала някакви връзки с Борислав, само че не връзка.

„ Здравей, Биг Брадър. Искам да попитам за какво се вменява това, че аз съм лъжкиня, тъй като не съм имала нищо общо с този човек. Аз съм извънредно директна и съм обяснила какво общо съм имала с него, без да изпадам сега в детайлности какъв брой кратно е било всичко, тъй като считам, че е прекомерно унизително”, стартира да се оправдава плеймейтката.

Брадърът обаче бе недопечен и иронично закопа Златка с въпрос: „ Как по този начин помниш какво си правила с човек, който твърдиш, че не помниш?”. Това втрещи Златка, която още повече стартира да се оплита в лъжите си:

„ Знам кой е Борислав, имали сме флирт, просто желаех да излезе малко по-пренебрежителна ситуацията”, сподели тя, само че безкомпромисно й бе направена забележка от Брадъра поради половинката й.

„ „ Ще съм ти признателен, в случай че озаптиш Благой. Биг Брадър няма желание да става очевидец по какъв начин един от съквартирантите желае да потроши Къщата”, съобщи той, с което стана ясно, че след въпросът на Ръгбиста Георгиев безусловно е полудял.
В последна сметка стана ясно, че плеймейтката, палувала на " Острова на Изкушението ", няколко кратно е имала нещо с Борислав, само че пазейки си достойнството, не желае да каже какво тъкмо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР