Извънредна ситуация на летище Схипхол в Амстердам. Холандската кралска военна

...
Извънредна ситуация на летище Схипхол в Амстердам. Холандската кралска военна
Коментари Харесай

Извънредна ситуация на летище Схипхол в Амстердам

Извънредна обстановка на летище " Схипхол " в Амстердам. Холандската кралска военна полиция проверява " подозрителна сиуация " на летището, оповестява представител на силите пред CNN.

В туит, оповестен в формалния акаунт на летището, се споделя също, че полицията преглежда " обстановка на борда на аероплан ". По непотвърдена информация мъж се е опитал да отвлече самоле т.

Първоначалните данни сочат, че става въпрос за полет на Air Europa до Мадрид. Също по този начин се твърди, че мъже, въоръжени с ножове, се намират в самолета.

Холандският публичен оператор NOS съобщи, че незабавните служби са вдигнати по паника, а съгласно филиала на CNN в Холандия на летището е прозвучала тревога.

Говорител на полицията отхвърля да заяви защо тъкмо става въпрос. Очевидци описаха, че на летището идват доста коли за спешна помощ с включени сирени. Няколко изхода на летището също са затворени.

На пасажерите от няколко кацащи самолета не им е било разрешено да влязат в ръкавите, а са били вкарани в летището по различен път.

Летището в столицата на Холандия е третото най-натоварено в Европа, след лондонското " Хийтроу " и парижкото летище " Шарл де Гол ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР