Извънредна новина във „Фермата“ - една от най-горещите участнички е

...
Извънредна новина във „Фермата“ - една от най-горещите участнички е
Коментари Харесай

Бебе във Фермата! Паулина и Краси ще стават родители - slava.bg

Извънредна вест във „ Фермата “ - една от най-горещите участнички е забременяла в шоуто.

Палавата Паулина чака бебе от автомонтьора Краси, с който прави секс в стопанството преди да излезе на открито. Щастливата новина тя заяви с писмо до бъдещия татко и го остави скован, предава Монитор.

„ Има нещо, което пораства вътре в мен, с изключение на любовта ми към теб и, в случай че ти искаш, след няколко месеца може да е едно красиво начало на нашия общ нов свят.

Ти остави в мен дълготрайна диря и в преносния, и в дословния смисъл.

Нямам самообладание да те прегърна и да ти оповестя толкоз значими за нас неща. Чакам те с неспокойствие, обич моя “, гласеше писмото на Паулина.

„ Това правилно ли е? Не знам по какъв начин да отвръщам! Да плача ли или да се дръзвам? “, запелтечи Краси.

Първоначално той се затюхка по какъв начин е допустимо да е забременил Поли, в случай, че я е пазил. Позитивните страсти обаче надвиха.

„ В момента най-вече желая да видя и да прегърна Паулина. Каквото и да стане, ще изляза отсам с най-голямото благосъстояние.

Поли, до теб ще съм. Обичкам те! “, съобщи Краси.

Междувременно младият предприемач Митко Калайджиев даде обещание да откри на автомонтьора работа в България, защото той изкарва прехраната си в Испания.

Въпреки че бяха втрещени от непредвидената вест, фермерите не я подложиха под подозрение. Пресметнаха, че бебето на Краси и Паулина ще се роди през лятото и заложиха, че ще е момиченце. Езкалтирани, те спретнаха ваучър, на които бъдещият татко Красимир и военният Станислав танцуваха с биберони в уста.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР